Huisvest uw personeel met Maxxy

Zoekt u huisvesting voor uw medewerkers in de omgeving Wateringen, Westland, Rotterdam of ergens anders in het land? Maxxy Vastgoed biedt de oplossing met onze service voor personeelshuisvesting. Of u nu op zoek bent naar appartementen of vrijstaande woningen, voor korte of lange termijn, wij bieden de flexibiliteit en transparantie die u nodig heeft. Geen vraag is voor ons te groot, en wij hebben altijd een breed en passend aanbod. Ons aanbod is compleet ingericht en voldoet aan de richtlijnen van Stichting Normering Flexwonen (SNF).

 steps-01

We begrijpen wat u nodig heeft

Elk bedrijf is uniek, en dus ook uw huisvestingsbehoeften. We luisteren met aandacht naar uw wensen en brengen gezamenlijk uw behoefte en wensen in kaart. We bespreken bijvoorbeeld de duur van de periode, het aantal personen, type woning en de gewenste regio. Voor onze eigen kwaliteitswaarborging tegenover verhuurders screent Maxxy Vastgoed uw organisatie op basis van een professioneel en representatief voorkomen en referenties.

Het juiste aanbod wordt geselecteerd

Met ons brede en diverse aanbod van volledig gemeubileerde woningen, vinden we altijd een passende oplossing voor uw personeelshuisvesting. We selecteren de beste opties die aansluiten op uw wensen en behoeften.

Het huurvoorstel & duidelijke afspraken

Na de inventarisatie van uw behoefte ontvangt u van ons een duidelijk huurvoorstel. Het huurvoorstel is gebaseerd op uw wensen en die van uw werknemers, en de eigenschappen van de woning. Na akkoord op het huurvoorstel sturen wij digitaal een huurovereenkomst.

Huur­overeenkomst

De huurovereenkomst ontvangt u van ons na akkoord op het huurvoorstel. In de huurovereenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. De huurovereenkomst is tussen u en Maxxy en is de basis voor de verhuur en de onderling gemaakte afspraken over de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de opzegtermijn. Nadat de huurovereenkomst door u en ons is getekend zal de sleuteloverdracht plaatsvinden.

Sleutel­overdracht

Bij de overhandiging van de sleutels vindt een grondige voorinspectie van de woning plaats, waarbij u een gedetailleerd opleveringsrapport inclusief foto's van de huidige staat ontvangt. Vanaf het moment dat de sleutels worden overgedragen, kunnen uw medewerkers onmiddellijk van hun nieuwe woning genieten. Onze woningen worden volledig gemeubileerd opgeleverd.

Uw betrouwbare partner in personeels­huisvesting

  • Breed aanbod woningen
  • Instapklaar – volledig gemeubileerd
  • Beheer & onderhoud
  • 24/7 bereikbaar
  • SNF gecertificeerd

 tool1

Op zoek naar woningen voor uw personeel?

Bij Maxxy hebben we een divers aanbod van volledig gemeubileerde woningen. Of u nu op zoek bent naar appartementen in het stadscentrum of vrijstaande huizen in een rustige wijk, wij kunnen u helpen. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te werken aan de perfecte huisvestingsoplossing voor uw personeel.

Informatie aanvragen

 content-1-single-content-image-1

 content-1-single-content-image-2

Meer informatie over personeelshuisvesting?

Neem contact met ons op!

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.


recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms