Maxxy: Maximale service, maximale tevredenheid!

Maxxy is ontstaan uit de visie om het proces van huren en verhuren te simplificeren en meer inzichtelijk te maken. Of u nu zoekt naar woonruimte voor uw medewerkers of een verhuurder bent, wij zijn uw betrouwbare partner. Wij staan bekend om onze flexibiliteit, inclusief aanpasbare opzegtermijnen en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. We streven naar volledige transparantie in al onze activiteiten, van het garanderen van de optimale staat van onze woningen tot het geven van duidelijkheid over de kosten. Bij ons staat eenvoud voorop: wij nemen het volledige beheer van u over, zodat u zorgeloos kunt genieten.

visuals about_usvisual-01

Wie zijn wij?

Maxxy is een innovatieve vastgoedorganisatie gerund door Mazlum en Serdal. Wij zijn twee vastgoedprofessionals die geloven in het stroomlijnen van het verhuur- en huurproces. Wij hebben een gedeelde visie om de huurmarkt flexibeler, transparanter en eenvoudiger te maken. Onze klanten ervaren dit in elk aspect van onze dienstverlening. Als SNF-gecertificeerd bedrijf leggen wij de lat hoog op het gebied van flexwonen.

Mazlum Dogan

Mazlum Dogan

Met een achtergrond in vastgoedbeheer en een scherp oog voor kwaliteit, breng ik mijn ervaring en passie in om te zorgen voor het optimaal functioneren van Maxxy. Mijn primaire focus ligt op het onderhoud van de hoogste kwaliteitsstandaarden en een naadloze service voor onze klanten.

Mazlum Dogan

Algemeen Directeur

Serdal Dogan

Serdal Dogan

Als een gedreven professional met ervaring in zowel vastgoed als klantenservice, draag ik bij aan het succes van Maxxy door een uitstekende klanttevredenheid te waarborgen. Mijn toewijding aan transparantie en effectieve communicatie vormt de basis van onze klantrelaties.

Serdal Dogan

Algemeen Directeur

Ozan Dogan

Ozan Dogan

Ozkan Ozgurturk

Ozkan Ozgurturk